Sneltest COVID-19

Sneltest COVID-19 doen

Vitale beroepen krijgen voorrang bij de GGD voor het testen op COVID-19. De wachttijden lopen daardoor oop tot enkele dagen. De uitslag van de zogenoemde PCR-test die door de GGD wordt uitgevoerd zijn na 2 dagen bekend. Hierdoor kan het 4-5 dagen duren voordat mensen die niet in de vitale beroepen werken, weten of zij COVID-19 hebben. Tot die tijd moeten zij bij klachten in quarantaine. Voor veel werkgevers betekent dit vaak onnodig verzuim, als men geen COVID-19 blijkt te hebben.

In mei heeft de WHO onder nummer EUL Number: EUL-0503-027-00 goedkeuring gegeven aan een fabrikant om sneltesten beschikbaar te stellen aan professionele beroepsbeoefenaren. In Nederland betreft dit BIG-geregistreerde beroepsbeoefenaren. 

Finesse Bodyline Clinic heeft van deze leverancier accreditatie gekregen om de nieuwe sneltesten uit te voeren. Hiermee ontlast Finesse Bodyline Clinic de toenemende druk op de teststraten van de GGD.

Bijkomend voordeel is dat de uitkomst binnen 15 minuten al bekend is.

Wij zorgen voor snelle resultaten

Maak nu een afspraak!

Vraag en antwoord:

Wat voor testen voert Finesse Bodyline Clinic uit?
       COVID-19 Ag test: geschikt voor detectie van COVID-19 vanaf 0-7 dagen na blootstelling aan het COVID-19 virus.
       COVID-19 IgG/IgM test: geschikt voor detectie van COVID-19 vanaf 1 week na het ontstaan van de klachten.

Hoe betrouwbaar zijn deze testen?
Er is geen enkele test 100% betrouwbaar. Dat is één van de redenen waarom de test door professionals moet worden uitgevoerd. De door Finesse Bodyline Clinic uitgevoerde testen benaderen de PCR-test. Dit betekent dat goed kan worden beoordeeld hoe groot de waarschijnlijkheid is van de uitslag van de testen.

Moet ik mijzelf registreren voor een COVID test?
Nee, de test bij Finesse Bodyline Clinic is volledig anoniem. De verantwoordelijkheid bij een positieve uitslag ligt geheel bij u.

Hoe kan ik mijzelf aanmelden voor een test?
Op onze website vind u een button naar de agenda met beschikbare momenten. U kunt hierop reserveren. Na het afrekenen ontvangt u een code. Deze neemt u mee naar de teststraat op de aangegeven tijd. U blijft de gehel tijd in uw auto.

 

Wij bieden 2 mogelijkheden voor een test

You can schedule same- or next-day appointments that start on time.

[bookly-form hide=”categories,staff_members”]