Sneltest COVID-19

Sneltest COVID-19 doen

Vitale beroepen krijgen voorrang bij de GGD voor het testen op COVID-19. De wachttijden lopen daardoor op tot enkele dagen. De uitslag van de zogenoemde PCR-test die door de GGD wordt uitgevoerd zijn na uiterlijk 2 dagen bekend. Hierdoor kan het enkele dagen duren voordat mensen die niet in de vitale beroepen werken, weten of zij COVID-19 hebben. Tot die tijd moeten zij bij klachten in quarantaine. Voor veel werkgevers betekent dit vaak onnodig verzuim, als men geen COVID-19 blijkt te hebben.

In mei heeft de WHO onder nummer EUL Number: EUL-0503-027-00 goedkeuring gegeven aan het Amerikaanse bedrijf Abbott om sneltesten beschikbaar te stellen aan professionele beroepsbeoefenaren. In Nederland betreft dit BIG-geregistreerde beroepsbeoefenaren. 

Finesse Bodyline Clinic heeft van Abbott accreditatie gekregen om de nieuwe sneltesten uit te voeren onder verantwoordelijkheid van de heer C. Kok (BIG registratie 19011576730). Hiermee ontlast Finesse Bodyline Clinic de toenemende druk op de teststraten van de GGD.

Bijkomend voordeel is dat de uitkomst binnen 15 minuten al bekend is

Wij zorgen voor snelle resultaten

Maak nu een afspraak!
Tel 0348-409199

Vraag en antwoord:

Wat voor testen voert Finesse Bodyline Clinic uit?
       COVID-19 Ag test: geschikt voor detectie van COVID-19 vanaf 0-7 dagen na blootstelling aan het COVID-19 virus.
       COVID-19 IgG/IgM test: geschikt voor detectie van COVID-19 vanaf 1 week na het ontstaan van de klachten.

Hoe betrouwbaar zijn deze testen?
Er is geen enkele test 100% betrouwbaar. Dat is één van de redenen waarom de test door professionals moet worden uitgevoerd. De door Finesse Bodyline Clinic uitgevoerde testen benaderen de PCR-test. Dit betekent dat goed kan worden beoordeeld hoe groot de waarschijnlijkheid is van de uitslag van de testen.

Moet ik mijzelf registreren voor een COVID test?
Nee, de test bij Finesse Bodyline Clinic is volledig anoniem. De verantwoordelijkheid bij een positieve uitslag ligt geheel bij u.

Hoe kan ik mijzelf aanmelden voor een test?
U kunt zich uitsluitend telefonisch aanmelden voor de test op 0348-409199.

 

Bel voor een afspraak 0348-409199